1977- Saló Diana - Assemblea de Treballadors de l'Espectacle - Jornades Llibertàries 1977

L'any 1977, fruit de la divisió en dues assemblees que havia tingut el moviment teatral que l'any 1976 va "ocupar" el teatre Grec de Montjuïc, l'Assemblea de Treballadors de l'Espectacle va començar a gestionar i programar teatralment i de manera assembleària, l'antic cinema Saló Diana.

De caire anarquista i amb Mario Gas i Carlos Lucena com a caps visibles, va oferir dos anys de teatre internacional i produccions pròpies, cinema, música i va culminar en la organitzacióm conjuntament amb la CNT, de les Jornades Llibertàries que tingueren lloc al Parc Güell i al propi Saló Diana l'estiu de 1977.

Ja vaig participar del procés del Saló Diana, i vaig actuar a les Jornades amb l'espectacle Tripijoc Joc Trip, amb el grup de teatre independent de La Tràgica.


cartell de les Jornades Llibertàries de 1977
Debat amb Daniel Cohn-Bendit, al Saló Diana
Assemblea Popular al Parc Güell


Aquest vídeo s'inicia en negre i amb una veu en off



gràcies per la visita, thanks for visiting, grácias por la visita, Grazas por visitar, Obrigado por visitar, Merci de votre visite, Grazie per la visita, Danke für Ihren Besuch, Tack för besöket, Díky za návštěvu, Dzięki za odwiedziny, شكرا لزيارتك ,תודה על הביקו, Hvala za obisk, Хвала на посети, Благодарим за посещение, Ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz, Köszönjük látogatását, 訪問いただきありがとうございます, Salamat sa pagbisita...